The core qualities of Trahecon employees

 • Expert, enthusiastic and involved
 • Constructive and inventive
 • Customer and solution-oriented thinking and acting
 • Quality conscious and careful

Reaching new heights

Choosing Trahecon means working at a young and dynamic company. A company that is growing and flourishing. Our company culture is informal, the chain of command is short, and the atmosphere is friendly and comfortable. Open communication and trust are key concepts in the way we work with each other. Only in a prosperous partnership can we reach new heights and achieve greater things. We offer a variety of positions with room for growth and flexibility, a pleasant work environment, and great benefits.

At Trahecon it is our mission to be leading and innovative when realising our high quality and secure stairways, fencing, balustrades, glass railings and constructions for new build and renovation construction projects. This is how we contribute to a visually pleasing, liveable, workable and safe environment for residents, visitors and other users of the buildings we are involved with. By being involved from the early stages in the process, our clients benefit from our expertise while we help unburden them during the busy construction process. We have in-house engineers, production workers and installers. Aside from our headquarters in Waalwijk, we have a secondary production facility in Jaworzno, Poland.

Waalwijk, Nederland: 
Marketing Medewerker (8 – 16 uur)
In loondienst of als ZZP-er

Als Marketing Medewerker zit je als enige marketeer in een commercieel team van acht en rapporteer je aan de Commercieel Directeur. Je bent verantwoordelijk voor alle marketinguitingen, waarbij de nadruk ligt op het verzorgen en beheren van de online marketing via social media en de website. Daarbij ga je er zelf op uit om bij collega’s content te verkrijgen en vind je het leuk om langs bouwlocaties of afgeronde projecten te gaan om foto’s en filmpjes te maken.

Wie ben jij?

 • Je hebt een afgeronde MBO / HBO opleiding of bent nog met je HBO opleiding bezig;
 • Je bent schoolverlater of je bent na een eerste baan toe aan een nieuwe stap;
 • Je hebt goede computer vaardigheden, schrijft gemakkelijk en vindt het leuk te fotograferen en filmpjes te maken;
 • Je bent creatief en een zelfstarter die kwalitatief en hoogwaardig werk aflevert;
 • Je bent gedreven en kan makkelijk communiceren met collega’s.

Wij bieden

Trahecon is een jong en dynamisch bedrijf, dat groeit en bloeit. Wij werken voor bouwbedrijven en woningbouwverenigingen. Kwaliteit en duurzaamheid in de breedste zin van het woord zijn voor ons belangrijk. Onze bedrijfscultuur is informeel en de lijnen zijn kort. Daarnaast is er voor individuele kwaliteiten veel aandacht. Wij bieden een gevarieerde functie met ruimte voor eigen initiatieven, een fijne werkomgeving en goede arbeidsvoorwaarden. Deze functie is voor 8 – 16 uur en kan worden ingevuld in loondienst of als ZZP-er.

Solliciteren

Wil je deze uitdaging aangaan en herken je jezelf in het profiel? Stuur dan jouw motivatie en een korte CV naar info@trahecon.nl t.a.v. Arjan van Schaik, Algemeen Directeur. Voor meer informatie kun je contact opnemen met hem via 0416 – 335 833.

Waalwijk, Nederland: 
Tekenaar / Projectbegeleider (32 – 40 uur)

Trahecon helpt mee aan de realisatie van een aantrekkelijke, leefbare en veilige leefomgeving voor de gebruikers en bewoners van gestapelde gebouwen. Ben jij dé (werktuig-)bouwkundig Tekenaar / Projectbegeleider die het leuk vindt om daaraan bij te dragen? En spreekt het jou aan een project te begeleiden en te beheren van tekenen tot en met uitvoeren? Dan komen we graag in contact met jou! Wij bieden een afwisselende functie met veel ruimte voor eigen initiatieven, een fijne werkomgeving en goede arbeidsvoorwaarden.

Hier word jij enthousiast van

 • Het doorspreken van het project met de afdeling Commercie voor een gestroomlijnde overdracht;
 • Het verzamelen van inmeetgegevens of zelf inmeten op de locatie. We werken volgens de BIM-methodiek;
 • Het verzorgen van het tekenwerk in het CAD-systeem Parabuild, op een nette en correcte manier rekening houdend met gestelde normen;
 • Het tijdig signaleren van afwijkingen in de opdracht en/of meer- of minderwerk. Dit leg je vast richting de opdrachtgever;
 • Het aanleveren van tekeningen en gegevens aan jouw collega van werkvoorbereiding, die deze verder uitwerkt voor productie en montage.
 • Het regelmatig overleggen met de opdrachtgever tijdens de uitvoering van een project over de voortgang;
 • Het up-to-date houden van de interne planning;
 • Scherp zicht houden op tijdlijnen en mijlpalen;
 • Rapporteren aan de manager engineering en planning.

Wie ben jij?

 • Je bent (werktuig-)bouwkundig opgeleid en beschikt over hbo werk- en denkniveau;
 • Je heb ervaring met CAD-systemen en digitaal databeheer;
 • Je werkt gestructureerd en levert kwalitatief en hoogwaardig werk af;
 • Je bent gedreven en kan makkelijk communiceren met collega’s en externen;
 • Je hebt affiniteit met de bouw of nog beter: hekwerken en trappen.

Wij bieden

Trahecon is een jong en dynamisch bedrijf, dat groeit en bloeit. Wij werken voor bouwbedrijven en woningbouwverenigingen. Kwaliteit en duurzaamheid in de breedste zin van het woord zijn voor ons belangrijk. Onze bedrijfscultuur is informeel en de lijnen zijn kort. Daarnaast is er voor individuele kwaliteiten veel aandacht. Er zijn volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Onze mentaliteit: hands-on en wij zien uitdagingen graag als kansen. We zoeken dan ook een collega die ons team wil komen versterken vanuit deze gedachte. Een goede balans tussen werk en privéleven vinden wij belangrijk. Daarom hanteren wij flexibele werktijden en zijn er mogelijkheden om thuis te werken. Wij waarderen onze collega’s! Bij goed presteren is er uitzicht op een vast dienstverband.

Jouw werkplek

Wij hebben een herbestemming gegeven aan een bestaand pand en in eigen beheer gerealiseerd. Het is een prachtig transparant kantoor met een moderne inrichting, ruime werkplekken met sta-zitbureaus, planten en luchtbehandeling. Als je wilt, kun je je dag beginnen met een heerlijk vers kopje koffie. In de lunchpauze is het mogelijk om je darts- of poolskills te meten met je collega’s. Maar dat kan natuurlijk ook tijdens de vrijdagmiddagborrels.

Solliciteren

Word jij enthousiast van deze functie en herken je jezelf in het profiel? Stuur dan jouw motivatie en een korte cv naar Arjan Ruhof, technisch directeur: a.ruhof@trahecon.nl. Wil je meer weten over de functie? Bel Arjan dan gerust even: 0416 – 335 833.

Waalwijk, Nederland: 
Innovatie Engineer
(32 – 40 uur)

Trahecon is een innovatief bedrijf. Wij voorzien gebouwen van kwalitatief hoogwaardige duurzame mooie trappen en hekwerken. Geen vraag zo gek of we hebben er een maatwerk oplossing voor. Spreekt het jou aan om in de rol van Innovatie / R&D Engineer mee te denken in oplossingen, te werken aan het ontwikkelen van nieuwe initiatieven en het optimaliseren van bestaande producten en productietechnieken? Dan maken we graag kennis met jou! Bij ons is er veel ruimte voor creativiteit en eigen initiatieven. Daarnaast zijn er volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.

Hier word jij enthousiast van

 • Het initiëren, coördineren en hands-on uitvoeren van allerlei projecten op het gebied van productinnovatie en productontwikkeling;
 • Het begeleiden en beheren van het hele portfolio aan innovatieprojecten;
 • Het zoeken naar en begeleiden van een team van interne en externe specialisten om van het project een succes te maken;
 • Werken aan studies, het maken van 3D-ontwerpen en detailtekeningen en het bouwen van prototypes;
 • Er voor zorgen dat de innovaties meegenomen worden in de commerciële projecten en dus op de markt komen;
 • Scherp zicht houden op tijdlijnen en mijlpalen van de innovatieagenda;
 • Rapporteren aan de manager engineering. Je maakt deel uit van een afdeling met projectbegeleiders, engineers en werkvoorbereiders die zich focussen op de uitvoering van de dagelijkse commerciële projecten.

Wie ben jij?

 • Je hebt een technische hbo/wo-opleiding op het gebied van industrieel (product)ontwerpen of werktuigbouwkunde;
 • Je heb ervaring met 3D CAD-systemen en digitaal databeheer;
 • Je werkt gestructureerd en levert kwalitatief en hoogwaardig werk af;
 • Je bent gedreven en kunt makkelijk en overtuigend communiceren met collega’s en externen;
 • Je hebt affiniteit met productontwikkeling;
 • Je bent 32 – 40 uur per week beschikbaar.

Wij bieden

Trahecon is een jong en dynamisch bedrijf, dat groeit en bloeit. Wij werken voor bouwbedrijven en woningbouwverenigingen. Kwaliteit en duurzaamheid in de breedste zin van het woord zijn voor ons belangrijk. Onze bedrijfscultuur is informeel en de lijnen zijn kort. Daarnaast is er voor individuele kwaliteiten veel aandacht. Wij hebben een hands-on mentaliteit en zien uitdagingen graag als kansen. We zoeken dan ook een collega die ons team wil komen versterken vanuit deze gedachte. Een goede balans tussen werk en privéleven vinden wij belangrijk. Daarom hanteren wij flexibele werktijden en zijn er mogelijkheden om thuis te werken. Wij waarderen onze collega’s! Bij goed presteren is er uitzicht op een vast dienstverband.

Jouw werkplek

Wij hebben een herbestemming gegeven aan een bestaand pand en in eigen beheer gerealiseerd. Het is een prachtig transparant kantoor met een moderne inrichting, ruime werkplekken met sta-zitbureaus, planten en luchtbehandeling. Als je wilt, kun je je dag beginnen met een heerlijk vers kopje koffie. In de lunchpauze is het mogelijk om je darts- of poolskills te meten met je collega’s. Maar dat kan natuurlijk ook tijdens de vrijdagmiddagborrels.

Solliciteren

Ben jij dé R&D Engineer / Innovatie Engineer die wij zoeken? Dan komen we graag in contact met jou. Stuur jouw motivatie en een korte cv naar Arjan Ruhof, technisch directeur, a.ruhof@trahecon.nl. Heb je vragen of wil je graag meer weten over deze functie? Bel Arjan dan gerust even, hij spreekt je graag: 0416 – 335 833.

Waalwijk, Nederland: 
Coördinator Personeel en VGM
(16 – 20 uur)

Als Coördinator Personeel en VGM (Veiligheid, Gezondheid en Milieu) ben je verantwoordelijk voor alle personeelszaken en alle zaken op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu binnen de organisatie. Je stelt personeelscontracten op, controleert de urenadministratie, geeft salarismutaties door aan de externe salarisadministrateur, actualiseert de diverse regelingen en cao-mutaties, etc. Daarnaast bereidt je de jaarlijkse VCA en Veiligheidsladder audits voor en volg je adviezen daaruit op, coördineer je de jaarlijkse keuringen van de persoonlijke beschermingsmiddelen, gereedschappen en machines en zorg je dat het gezondheids- en veiligheidsklimaat binnen het bedrijf op niveau blijft. Daarnaast ben je een van de twee vertrouwenspersonen in het bedrijf. Je rapporteert aan de Manager Financiën, ICT en HR en zit in een team van drie.

Wie ben jij?

 • Je hebt een afgeronde HBO opleiding;
 • Je bent administratief onderlegd en hebt goede computer vaardigheden (EXCEL/WORD) en bent gewend te werken met een ERP systeem;
 • Je bent een regelaar die betrokken, stressbestendig en flexibel is en nauwkeurig werkt;
 • Je hebt ervaring of affiniteit met personeelszaken, gezondheid en veiligheid;
 • Je communiceert makkelijk met derden en collega’s.

Wij bieden

Kiezen voor Trahecon betekent werken in een jong, dynamisch en ambitieus bedrijf met 45 werknemers in Nederland en 15 in Polen, Trahecon bestaat sinds 2008 en groeit door. Wij werken voor bouwbedrijven, woningbouwverenigingen en onderhoudsbedrijven. Kwaliteit en duurzaamheid in de breedste zin van het woord zijn voor ons belangrijk. Onze bedrijfscultuur is informeel en de lijnen zijn kort. Wij bieden een gevarieerde functie met ruimte voor eigen initiatieven, een fijne werkomgeving en goede arbeidsvoorwaarden. Deze functie is voor 16 – 20 uur per week.

Solliciteren

Wil je deze uitdaging aangaan en herken je jezelf in het profiel? Stuur dan jouw motivatie en een korte CV naar info@trahecon.nl t.a.v. Gert-Jan van Broekhoven, Manager Financiën, ICT en HR. Voor meer informatie kun je contact opnemen met hem via 0416 – 335 833.

Is your desired position not listed here?

If you are interested in working at Trahecon, you can send an open application to Gert-Jan van Broekhoven – info@trahecon.nl