Trahecon. Samen hogerop

Trahecon uit Waalwijk produceert en monteert kwalitatief hoogwaardige hekwerken, balkonbeglazing, trappen en constructies. Als opdrachtgever bent u met Trahecon in elke fase verzekerd van een door-en-door betrokken partner. Van engineering en productie tot planning en montage, gedurende het hele traject zetten we voor onze klanten stappen extra. In de overtuiging dat je samen hoger kunt reiken, delen we onze expertise en bundelen we de krachten. Geen vraag zo gek of Trahecon heeft er een maatwerk oplossing voor. Zo maken onze klant- en oplossingsgerichte medewerkers waar wat we beloven: het – tegen een concurrerende prijs – ontzorgen van onze drukbezette opdrachtgevers door het leveren van kwaliteit op het hoogste niveau. Kwaliteit die zich vertaalt in een gestroomlijnd proces, hoogwaardige producten én een geslaagd project. Dat verklaart het vertrouwen dat opdrachtgevers in ons stellen.

Visie

In 2030 wonen in Nederland 18 miljoen mensen. Met name in de stedelijke omgeving is dan ook toenemend behoefte aan aantrekkelijke, gelaagde woningbouw. Het komende decennium worden 1 miljoen nieuwbouwwoningen gerealiseerd en 2,5 miljoen woningen gerenoveerd. Daarnaast kampt de markt voor kantoorhuisvesting met een overschot van circa 10 miljoen m2 VVO (verhuurbare vloeroppervlakte). Een substantieel deel van de leegstaande kantoorgebouwen wordt getransformeerd naar woninghuisvesting. Door de schaarste aan personeel in de bouw en de uitdagingen van bouwen in drukke en krappe verstedelijkte gebieden is meer dan ooit behoefte aan kwalitatief hoogwaardige, specialistische bedrijven die snel en effectief in het bouwproces kunnen worden ingezet. Daarbij wil de als regisseur optredende bouwer worden ontzorgd op het gebied van productinnovatie, engineering, projectleiding, productie en montage.

Missie

Trahecon, gevestigd in Waalwijk en opgericht in 2008, is een toonaangevend en innovatief bedrijf, dat in de nieuwbouw, renovatie en transformatie, de gebouwen voorziet van kwalitatief hoogwaardige, duurzame en mooie trappen, hekwerken en constructies voor onder andere op de balkons, galerijen, dakterrassen en in de trappenhuizen. Zo dragen wij als Trahecon bij aan een aantrekkelijke, leefbare, werkbare en veilige omgeving voor bewoners, bezoekers en gebruikers van de betreffende gebouwen.
Wij produceren en monteren onze producten op maat, aan de hand van de wensen en specificaties en in overleg met onze klanten. Door vroeg in het bouwproces betrokken te zijn, profiteren opdrachtgevers van onze expertise in engineering, productie en montage. Als betrokken partner in het bouwproces maken wij waar wat wij zeggen te doen en ontzorgen wij onze drukbezette opdrachtgevers.

Kernwaarden van Trahecon

  • Deskundig, bevlogen en betrokken

  • Constructief, inventief en innovatief

  • Klant- en oplossingsgericht denkend en handelend

  • Zorgvuldig, kwaliteitsbewust en betrouwbaar

Werkwijze

Trahecon fungeert voor haar opdrachtgevers als een one-stop-shop. Want Trahecon verzorgt complete trajecten: van engineering en productie tot planning en montage. Opdrachtgevers werken graag met ons samen, vanwege onze efficiënte werkwijze waarin ‘ketensamenwerking’ en ‘een lean organisatie’ sleutelbegrippen zijn. Door samenwerking in de bouwketen realiseren we een hogere kwaliteit van onze eindproducten. Zo maakt Trahecon onder meer gebruik van het Building Information Model waarin architecten, aannemers, constructeurs en onderaannemers samen werken aan één 3D-bouwmodel. Waardoor op voorhand de kans op fouten tot een minimum wordt gereduceerd. Als lean organisatie focussen we op kwaliteit, een goede planning en een uitmuntende service. Onze planning is erop gericht productiewerkzaamheden just in time uit te voeren; niet te vroeg (omdat tijdens de bouw inzichten kunnen veranderen) én ook zeker niet te laat. Kortom, opdrachtgevers weten dat het bij Trahecon goed geregeld is. Ze waarderen het te worden ontzorgd met integrale oplossingen, in plaats van ‘slechts’ de fysieke producten geleverd te krijgen.