25 01 2024

Haringlocatie te Delft

We hebben weer met succes een project in samenwerking met Batenburg Bouw voltooid op de Haringlocatie in Delft. Dit project is ontworpen door Toba Architecten. Trahecon heeft hiervoor ca. 24 meter lamelhek, ca. 38 meter traphek, ca. 159 meter paneelhek, ca. 19 meter muurleuning en ca. 3 st privacy schermen aangeleverd. Wij danken onze opdrachtgever en wensen de nieuwe bewoners veel plezier en genot van deze mooie woningen.

Opdrachtgever: Batenburg Bouw en Ontwikkeling

Aannemer: Batenburg

Architect: Toba Architecten

Realisatie: 2022/2023

15 12 2023

Zoutman te Den Haag

Aan de entree van de Zoutmanstraat in het Zeeheldenkwartier is het Prins Hendrikgebouw in Den Haag getransformeerd, met behulp van architect Studio Schaeffer, tot een multifunctioneel woongebouw met 35 stadsappartementen. In opdracht van aannemer Nieuwe Norm hebben we voor dit project genaamd “Zoutman” in Den Haag ca. 330 meter paneelhek mogen aandragen.

Opdrachtgever: De Zoutman bv

Aannemer: Nieuwe Norm

Architect: Studio Schaeffer

25 11 2023

De Dempo te Vlissingen

Voor aannemer De Kok Bouwgroep hebben we een bijdrage mogen leveren voor het project “De Dempo” in de Scheldewijk, Vlissingen. In De Dempo komen 80 huurappartementen. Deze zijn onderverdeeld in acht types met een verschillende woningplattegrond. Het gebouw bestaat uit een vleugel met vijf verdiepingen en een vleugel met vier verdiepingen.

Voor dit project levert Trahecon ca. 800 meter lamellenhek, ca. 40 meter traphek, ca. 25 meter muurleuningen, ca. 8st spiltrappen en ca. 8st privacy schermen. We zijn trots om bij te mogen dragen aan duurzame appartementen met een hoger wooncomfort voor de toekomstige bewoners.

Opdrachtgever: L’escaut

Aannemer: De Kok Bouwgroep

Architect: VG Architecten

Realisatie: 2022/2023

16 11 2023

BUUR te Leidsche Rijn Centrum

Recent hebben we, in opdracht van ERA Contour, woonblokken gereed gemaakt van het BUUR-project in Leidsche Rijn Centrum. Dit project bestaat uit 454 appartementen, verspreid over drie wooncomplexen met 2- en 3-kamerappartementen. 314 woningen zijn sociale huur en 140 woningen middenhuur.

Trahecon heeft hiervoor ca. 3000 meter lamellenhek, ca. 1000 meter glashek, ca. 400 meter traphek, ca. 400 meter muurleuning, ca. 60 Franse balkons en ca. 40 privacy schermen mogen leveren.

Opdrachtgever: Wonam

Architect: Dam & Partners Architecten

Realisatie: 2021/2023

16 10 2023

Parkrijk te Waddinxveen 

Parkrijk bestaat uit Engelse cottagestijl woningen die ontwikkelt zijn door BPD. Het gaat om 400 woningen, variërend van rijwoningen en appartementen tot 2 onder 1 kap en vrijstaande huizen. Het dorpsgevoel wordt benadrukt met rustige en groene straten.

Voor aannemer Rehorst Bouw Bergambacht heeft Trahecon voor Parkrijk circa 125 meter lamellenhek, steektrappen, muurleuningen en privacyschermen mogen verzorgen.

Opdrachtgever: BDP Ontwikkeling BV regio Zuid-West

Architect: STOL Architecten Lisse

Realisatie: 2022/2023

29 09 2023

Vrachelsplein te Oosterhout

Trahecon heeft een project mogen opleveren aan het Vrachelsplein in de Contreie, Oosterhout. Dit is een appartementencomplex met 15 sociale huurappartementen in een gebouw met 3 woonlagen en een galerij.

Wij hebben hekwerken en spiltrappen mogen leveren. Het gaat om ca. 125 meter lamellenhek spiltrappen met kooi en ca. 25 stuks Franse balkons en privacyschermen.

Opdrachtgever: Maas Jacobs

Architect: Marquart Architecten B.V.

Realisatie: 2022/2023

23 09 2023

Tuindershof te Pijnacker 

De wijk Tuindershof in Pijnacker is kleinschalig en klimaatbestendig ingericht. Het project van de opdrachtgever bestaat uit twee gebouwen die door een gemeenschappelijke galerij aan elkaar zijn verbonden.

Met een missie om kwalitatieve woningen te bieden, zijn er voor woningcorporatie Rondom Wonen 64 nieuwe betaalbare huurwoningen gebouwd. Hiervoor mag Trahecon hekwerken (lamellenhek en traphek) en een constructie met verticale spankabels verzorgen.

Opdrachtgever: Ballast Nedam

Architect: Rudy Uytenhaak & Partners Architecten

Realisatie: 2023

23 09 2023

Weidse Weelde te Zoetermeer

Weidse Weelde, gelegen bij het Bentwoud en aan de rand van Zoetermeer Oosterheem, is een eerbetoon aan de Dudokstijl. Het appartementengebouw strekt zich uit over 13 woonlagen, inclusief de begane grond, met woningen variërend van 84 tot 152 m2.

Hierbij worden er acht verschillende woningtypes aangeboden, elk met een unieke stijl en ligging. Weidse Weelde omvat 19 eengezinswoningen en 67 appartementen. De eengezinswoningen variëren van drie-onder-een-kapwoningen tot vrijstaande villa’s, en bieden royale ruimtes, variërend van 170 m2 tot maar liefst 215 m2. Voor dit project levert Trahecon glashek en muurleuningen.

Opdrachtgever: ERA Contour
Architect: INBO

Realisatie: 2022/2023

01 03 2022

Trahecon helpt Oekraïense vluchtelingen

We hebben besloten Oekraïense vluchtelingen te gaan opvangen in Polen. In Polen (Jaworzno, 300 km van de Oekraïense grens) beschikken wij over een grote productielocatie met op het terrein een lege kantoorvilla. De villa is goed verwarmd en beschikt over 6 grote ruimtes met sanitaire voorzieningen. In de villa kunnen we makkelijk 20 – 30 mensen opvangen. We werken daarbij samen met de lokale autoriteiten. Ook is er in Jaworzno inmiddels een failliet hotel vrijgegeven voor opvang, daar zijn inmiddels 20 mensen opgevangen en daar zullen deze week nog eens 20 mensen naar toe komen. Daarna zullen wij mensen gaan opvangen.

Er is vooral behoefte aan donaties om zo de spullen lokaal te regelen. Er is nog geen schaarste van goederen met uitzondering dat mensen op dit moment brandstof hamsteren en sommige pompstations geen benzine/diesel meer hebben, en aan de andere kant is er behoefte aan basismedicijnen en verband. Deze producten worden meteen verzameld en naar het front in Oekraïne gebracht om gewonden te verzorgen. Op dit moment gaan we ons richten op het binnenhalen van donaties en het verzamelen van basismedicijnen, pijnstillers, desinfectiemiddelen, jodium, verband en pleisters.

Doneren kan via:
IBAN:                                 NL45 ABNA 0818 8524 10
Ten name van:                 Trahecon Holding BV
Met mededeling:             Vluchtelingen Oekraïne
Contactpersoon voor basismedicijnen en verband: Arjan van Schaik – info@trahecon.nl

Trahecon Sommelsdijk Everdinapolder hekwerken

25 02 2022

Everdinapolder te Sommelsdijk

In Sommelsdijk vormt Everdinapolder de overgang van het dorp naar het open polderlandschap van Goeree Overflakkee. Het plan krijgt een groene en dorpse uitstraling. Er worden 57 woningen en 41 zorgappartementen ‘Zorghuys Flakkee’ gerealiseerd.

Trahecon zal voor de 41 zorgappartementen en 27 levensloopbestendige woningen diverse hekwerken gaan leveren: lamellenhekwerken voor balkons, trappenhuizen en Franse balkons, muurleuningen en borstweringsleuningen.

Opdrachtgever: Estate invest
Aannemer: Bouwonderneming Stout B.V.
Architect: Ziggurat

Oplevering: 2023

28 04 2021

Haags Buiten te Den Haag

In een mooie woonwijk in Den Haag zijn voor het project Haags Buiten door ABB Bouwgroep diverse woningen gebouwd. Het plan van Kampman Architecten heeft een diversietijd aan appartementen, familiewoningen, waterwoningen en herenhuizen. Voor de herenhuizen heeft Trahecon de Franse balkonhekken en borstweringshekken mogen verzorgen.

Oplevering: 2021

Trahecon Haags Buiten Den Haag
Trahecon Scheveningseweg Scheveningen

18 02 2021

Scheveningseweg te Scheveningen

Aan de Scheveningseweg te Scheveningen heeft Trahecon het gelijknamige project opgeleverd. De samenwerking tussen opdrachtgever Amvest Amsterdam, PBV Architects Wassenaar en KLUNDER ARCHITECTEN Rotterdam en de realisatie door Slokker Bouwgroep heeft geleid tot de transformatie van het oude UWV kantoor naar een mooi en bijzonder appartementencomplex. De gebouwen bergen een totaal van 143 appartementen in combinatie met een parkeerkelder.

Trahecon heeft de gebouwen voorzien van diverse hekwerken, onderverdeeld in borstweringshekken en franse balkonhekken. Als scheidingselement van de balkons en terrassen is een mooi privacyscherm geplaatst. Hierbij is ook de borstwering van de balkons voorzien van borstweringshekken in een lamel en glasuitvoering.

Oplevering: 2021

24 01 2020

Wijkcentrum De Kreek te Spijkenisse

Hoogvliet Totaalonderhoud gaf Trahecon opdracht om de balustrades op de galerij te vervangen voor gebouw Wijkcentrum De Kreek in Spijkenisse. De bestaande plaat balustrades zijn verwijderd en zijn vervangen door nieuwe balustrades met aluminium gezette plaatwerk, waardoor het gebouw weer een strakke uitstraling heeft.

Bij dit project heeft Trahecon laten zien ook voor renovatieklussen een geschikte partner te zijn.

Meer foto’s: Wijkcentrum De Kreek in Spijkenisse

Oplevering: 2020

Wijkcentrum De Kreek Spijkenisse
SHARE op Park 20|20 te Hoofddorp

16 01 2020

SHARE op Park 20|20 te Hoofddorp

In het verleden ontving Trahecon van IBB Kondor de opdracht om diverse hekwerken en stalen trappen te leveren op Park 20|20. Aansluiten werd opdracht gegeven de traphekwerken en muurleuningen te leveren voor het project SHARE op Park 20|20 in Hoofddorp.

De architectuur van Park 20|20 is mensgericht en een community waar creatieve professionals elkaar ontmoeten en inspireren. Monumentale gebouwen van glas en staal met opvallende atriums en hoogwaardige afwerkingen zijn gecombineerd met ergonomische elementen en veel groen.

Oplevering: 2020

Architect: William McDonough + Partners

13 12 2019

28 zorgappartementen Spreeuwenstraat te Nijmegen

Voor het project 28 zorgappartementen Spreeuwenstraat in Nijmegen realiseerde Trahecon diverse balustrades en trappen. Het project bestaat uit een kleinschalige stedenbouwkundige en architectonische invulling. Op de huidige locatie bevindt zich een beddenzaak die plaats moet gaan maken voor de 28 tweekamer-zorgappartementen. Het complex is compact van opzet en sluit aan op het tuindorpachtige karakter van het nachtegaalplein en haar omgeving.

Opdrachtgever: Hendriks bouw en ontwikkeling Oss
Architect: opZoom architecten bv

Oplevering: 2020

Trahecon 28 zorgappartementen Spreeuwenstraat te Nijmegen
Houthavens fase 4 te Amsterdam

29 11 2019

Houthavens fase 4 te Amsterdam

Aansluitend op drie fases Houthavens pier 2, leverde Trahecon ook de balustrades voor fase 4 in opdracht van M.J. de Nijs en Zonen BV.

De Houthaven van Amsterdam heeft een metamorfose ondergaan. Vroeger losten vrachtschepen uit heel Europa hier hun lading. Nu is het een fantastische plek om te wonen, op slechts 10 minuten van het levendige centrum van onze hoofdstad.

Wij zijn er trots op dat we een belangrijke bijdrage voor de uitstraling van de woningen hebben kunnen leveren.

Architect: Topos architectuur & bouwkunde

Oplevering:  2020

18 11 2019

Kruidenbuurt te Eindhoven

In opdracht van Stam en de Koning realiseerde Trahecon de balustrades voor de nieuwe Kruidenbuurt in Eindhoven.

In het typische Eindhovense Stratum ligt de Kruidenbuurt. Een gezellige diverse buurt die de afgelopen jaren behoorlijk is vernieuwd met zeer diverse woningen.

Trahecon heeft fase IV voorzien van onder andere Franse balkons voor een passende uitstraling.

Architect: AWG Antwerpen & Hoen architecten

Oplevering: 2020

Trahecon 31 woningen Kruidenbuurt Eindhoven
Trahecon Baronie Haven Fase 2 Alphen aan den Rijn

04 11 2019

Baronie Haven Fase 2 te Alphen aan den Rijn

Voor het project Baronie Haven Fase 2 te Alphen aan den Rijn leverde Trahecon diverse balustrades. De Baronie is historische plaats in Alphen aan den Rijn. Toen de Chocoladefabriek in 1954 werd gebouwd, stond deze in een onbebouwde polder. Inmiddels is dit gebied uitgegroeid tot een bloeiend centrum voor wonen, werken en winkelen. De tweede fase betrof de realisatie van het boothuis met de opvallende dakconstructie en balustrades voorzien van glas met glasklemmen, waardoor de uitstraling van het gebouw erg past binnen de waterrijke omgeving.

Opdrachtgever: BVR
Architect: Bureau voor Stedenbouw & Architectuur Wim de Bruijn

Oplevering: 2020

24 10 2019

Westerschans te Goes

Aan de Westhavendijk in Goes leverde en monteerde Trahecon in opdracht van Aannemersbedrijf Van der Poel B.V. diverse hekwerken en spiltrappen.

Het project Westerschans Blok 1B vormt een belangrijke stedenbouwkundige schakel in het nieuwe woon- en winkelgebied. De bovengelegen bouwlagen bevatten 27 koopappartementen, verdeeld over 4 verdiepingen. Het gebouw kenmerkt zich door de afgeronde en transparante vormen waarop Trahecon de rondlopende en golvende balustrades heeft gemonteerd. De uitvoeringen van de hekwerken sluit mooi aan bij het project ‘18 waterwoningen in Arnemuiden’, waaraan Trahecon ook leverde in opdracht van Aannemersbedrijf Van der Poel B.V.

Architect: Jeanne Dekkers Architectuur

Oplevering:  2020

Trahecon Westerschans Goes
Trahecon Blok 3 en 5 Oostenburg Amsterdam

18 10 2019

Oostenburg blok 3 en 5 te Amsterdam

Trahecon kreeg opdracht van Van Wijnen om de balustrades te engineeren, produceren en monteren voor het project Oostenburg blok 3 en 5 in Amsterdam. Oostenburg is een nieuwe stadswijk met circa 1800 woningen met een mooie mix van huurwoningen, koopappartementen, zelfbouwwoningen, ontspanningsplekken, horeca en bedrijvigheid. De historische kern van Oostenburg is bewaard, in de vorm van de 19e-eeuwse Van Gendthallen, de monumentale Werkspoorhal, de oude kademuren en de iconische blauwe kraanbokken van werkspoor.

De 2 blokken zijn voorzien van lamelhekwerken, glashekwerken, gaashekwerken en plaathekwerken.

Oplevering: 2020

14 10 2019

Tobias Asserlaan te Tilburg

Aan de Tobias Asserlaan in Tilburg zijn twee nieuwe appartementen complexen gebouwd, uitgevoerd door bouwcombinatie Remmers Bouwbedrijf en Alphons Coolen Bouw BV.

Het complex is ontwikkeld samen met de toekomstige bewoners, waardoor afstemming met betrekking tot de ruimtelijke indeling aangepast is op de behoefte van de bewoners. De 62 appartementen zijn voorzien van ruim 900 strekkende meter glazen balustrades, traphekwerken, muurleuningen en privacy schermen.

Een erg mooi project waaraan Trahecon mocht meewerken!

Architect: DAT De Architectenwerkgroep Tilburg

Oplevering: 2020

Trahecon Tobias Asserlaan Tilburg
Trahecon 35 appartementen te Empel

04 10 2019

Hustenweg te Empel

Aan de Hustenweg in Empel ontwikkelde van Wanrooij 24 koopwoningen en 35 huurappartementen.

Alle woningen en appartementen zijn gasloos en zeer energiezuinig uitgevoerd, oftewel met een EPC van maximaal 0.

Het appartementencomplex is voorzien van stalen spiltrappen en hekwerken, waarbij de hekwerken een vulling van strekmetaal kregen.

Architect: De Twee Snoeken

26 09 2019

Burano te Zaandam

In opdracht van Stebru leverde en monteerde Trahecon de balustrades voor het Project Burano te Zaandam

Burano ligt, op de locatie waar voorheen een sorteercentrum van Post NL stond, aan de Mahoniehout in het stationsgebied van Zaandam:

  • 144 levensloopbestendige appartementen;
  • verdeeld over 3 gebouwen van zes tot dertien verdiepingen hoog;
  • in de plint van het gebouw zijn commerciële ruimtes gerealiseerd.

De nieuwe woningen zijn passend gemaakt in de transformatie van het stationsgebied, dat de afgelopen jaren is omgevormd van een terrein met verouderde kantoren en bedrijfsruimtes naar een hoogstedelijk woon- en winkelmilieu.

Architect: architecten van Mourik

Oplevering balustrades: 2020

Trahecon Burano Zaandam
Trahecon Zijlsingel te Leiden

19 09 2019

Zijlsingel te Leiden

Aan de overkant van de bekende meelfabriek in het bruisende centrum van Leiden zijn 46 nieuwbouw appartementen gerealiseerd door JOBO De Bouwer.
Het betreft 2 appartementen complexen met ieder zijn eigen uitstraling, voorzien van balustrades van glas; door Trahecon verzorgd.
Bij de glazen Franse balkons is uitgegaan van 30 minuten brandwerend glas. Het geheel is uitgevoerd in een stalen kader.

Architect: Architectenbureau Goran Zivkovic

06 09 2019

Wonen en werken in het Melbournecomplex

Het Melbournecomplex is een hoogwaardig bedrijfsverzamelgebouw van 24 woon-werkunits in Lijnden.

  • De begane grond biedt ruimte voor een bedrijfsruimte en op de eerste verdieping er een mogelijkheid voor een bedrijfswoning.
  • De verdieping is volledig te gebruiken als woonetage en heeft toegang tot een royaal inpandig balkon die voorzien is van glasbalustrades van Trahecon.

Het project is reeds in uitgevoerd voor RegioBouw Haarlemmermeer BV.

Opdrachtgever: Henriet & Blom Vastgoed bv

Architect: Horsman Venekamp Architecten

Oplevering: 2019

Trahecon Melbournestraat te Lijnden
Trahecon Havenkade Middelharnis

29 08 2019

Havenkade te Middelharnis

Trahecon leverde voor bouwonderneming Stout de balustrades voor het project Havenkade in Middelharnis.

Het project Havenkade is gelegen op het Zuid-Hollandse Eiland Goeree-Overflakkee.
Het project ligt ingebed tussen de haven, groene dijken, authentieke bebouwing en zelfs een bos.
Het centrum van Middelharnis ligt een steenworp afstand van het dorpshart.
Dankzij het winkelaanbod en de sfeervolle ambiance van de haven is er in Middelharnis altijd wel wat te beleven.

De balustrades zijn voorzien van sierelementen, waardoor de hekwerken een eyecatcher van het pand zijn.

Oplevering: 2020

15 07 2019

Greenville Leidsche Rijn te Utrecht

Greenville is een prachtig duurzaam nieuwbouwproject: 93 luxe appartementen en 30 stadswoningen.

Hier vind je de ruimte van Leidsche Rijn, maar ben je op steenworp afstand van het centrum van Utrecht.

In navolging van de werken 101 appartementen (Pennings) en 121 appartementen Terwijde blok B (Heijmans), heeft Trahecon ook voor het derde lopende project in het gebied Leidsche Rijn de levering verzorgd.

Architect: Diederen Dirrix

Oplevering: 2020

Trahecon Greenville Leidsche Rijn te Utrecht
Trahecon Kade Noord Veld 4 te Zutphen

15 07 2019

Kade Noord Veld 4 te Zutphen

Kade Noord betreft circa 116 appartementen en 18 woningen en is gerealiseerd op een prachtige locatie aan het water in de nieuwbouwwijk Noorderhaven.

Eveneens is hier het levendige centrum op steenworp afstand waardoor dit een ideale leefomgeving vormt voor zowel jong als oud.

Architect: Zecc Architecten BV

Oplevering: 2021

08 07 2019

Havenwoningen te Reeuwijk

In 2018 leverde en monteerde Trahecon, in opdracht van Batenburg Bouw & Ontwikkeling, de balustrades voor de eerste serie woningen in het plan Oude Tol in Reeuwijk.

In september 2019 werd gestart met de volgende fase “20 Havenwoningen te Reeuwijk”, waarbij Trahecon wederom de balustrades verzorgde.

Architect: Ben Kraan architecten

Trahecon 20 havenwoningen Reeuwijk
Trahecon Martinuskerk te Gendt

02 07 2019

Martinuskerk te Gendt

22 fantastische nieuwbouw appartementen in een groene omgeving van Gendt.

Het karakteristieke voorfront van de kerk met toren Mariakapel en daarmee de historie van deze plek bleef gehandhaafd.

Het middenschip van de kerk is gesloopt, waardoor er plaats gemaakt werd voor 22 nieuwbouw appartementen.
Voor deze appartementen zijn ter plaatse van de balkons en galerij balustrades en spiltrappen geleverd door Trahecon.

Een mooie herontwikkeling, waarbij het bestaande gebouw opgenomen wordt in de architectuur van nu.

Opdrachtgever: Hendriks Bouw en Ontwikkeling

27 06 2019

Trudo Toren te Eindhoven

Na de prettige samenwerking tussen Stam + De Koning Bouw (werkmaatschappij VolkerWessels) tijdens het project DPD te Eindhoven kreeg Trahecon opdracht om de balustrades voor de Trudo Toren in Eindhoven te realiseren.

De 70 meter hoge woontoren is de eerste echte “bosflat” in Nederland. De bosflat is geïnspireerd op Bosco Verticala te Milaan.

In de groenbakken van de Trudo Toren zijn circa 125 volwassen bomen en 5200 struiken en planten geplant.

Architect: Stefano Boeri Architetti

Trudo Toren Eindhoven
Woontoren Kopenhagen te Rotterdam

07 06 2019

Woontoren “Kopenhagen” te Rotterdam

Indrukwekkend project waarbij Trahecon in opdracht van Van Omme & De Groot Projectontwikkelaars en Bouwers voor woontoren “Kopenhagen” circa 1375 strekkende meter balustrades leverde.

17 05 2019

Westpoint te Vleuten

Voor het project 12 woningen en 30 appartementen Westpoint in Vleuten heeft Trahecon, in opdracht van Ballast Nedam, de balustrades geleverd en gemonteerd.

De lamellen balustrades zijn zowel op prefab beton als op de staalconstructie gemonteerd, waarbij afstemming met andere leveranciers van essentieel belang is.

Wij zijn trots op de prettige samenwerking met Ballast Nedam – dat geeft vertrouwen voor de toekomst!

Trahecon 30 appartementen Westpoint Vleuten
Trahecon Oceaanhuis Rotterdam

10 05 2019

Transformatie Oceaanhuis te Rotterdam

Het voormalige Stokvisgebouw aan de Westzeedijk in Rotterdam heeft een transformatie ondergaan. Er zijn 184 appartementen gerealiseerd. Voor dit project heeft Trahecon, in opdracht van IBB Kondor, diverse balustrades van glas, staal en aluminium geproduceerd en gemonteerd. De complexe detaillering in combinatie met de bevestiging was voor Trahecon een uitgelezen kans om te laten zien dat wij voor dit soort opdrachten een geschikte partner zijn.

Architect: Mei architect and planners

Oplevering: 2019

03 05 2019

MIDI Tilburg

MIDI Tilburg: een nieuwbouw project op de oude locatie van Theater Midi.
Er zijn 67 huurappartementen gerealiseerd.
In de zijgevels aan het Panhuijsenpad en de Veemarktstraat is zoveel mogelijk variatie, diepte en dynamiek toegepast, zodat het gebouw qua uitstraling een toegevoegde waarde is voor de stad Tilburg.

In opdracht van Janssen Aannemers uit Moergestel leverde en monteerde Trahecon de balustrades.

Architect: Baudoin van Alphen Bergers architecten interieurarchitecten

Oplevering: 2019

Trahecon MIDI Tilburg
Trahecon Strandhotel Burgh Haamstede

26 04 2019

Strandhotel in Burgh Haamstede

Na de succesvolle samenwerking met Bouwbedrijf Boogert voor het project Duinoord in Burgh Haamstede, kreeg Trahecon ook opdracht voor het Strandhotel (Fletcher-hotel) aan de Torenweg 10 in Burgh Haamstede.

  • Fletcher-hotel met 70 ruime hotelsuites.
  • De bouwhoogte van het hotel: max. 10 meter.
  • In de kelder: een welness- en fitnessgedeelte.

Architectenbureau Ziggurat uit Heenvliet was verantwoordelijk voor het ontwerp van het Strandhotel.

Trahecon leverde en monteerde diverse balustrade in combinatie met de stalen spiltrappen.

Oplevering: 2020

19 04 2019

Laatste deelproject van Overmaas: Overmaat te Rotterdam

In navolging van de deelprojecten Overture en Overtuin in Rotterdam, realiseerde Trahecon hekwerken voor deelproject Overmaat. De opdracht voor de hekwerken voor deelprojecten Overture en Overtuin ontvingen wij van Bouwbedrijf Boot. Voor deelproject Overmaat kregen wij de opdracht van Martens Aannemingsbedrijf om de hekwerken te realiseren. Kortom: Trahecon heeft de balustrades voor het gehele project Overmaas in Rotterdam mogen verwezenlijken!

Architecten:
Geurst & Schulze architecten b.v., Architektenburo Kühne & Co, De Nijl Architecten

Trahecon Overmaat Rotterdam
Overture & Overtuin Rotterdam Trahecon

05 04 2019

Deelprojecten van Overmaas: Overture & Overtuin te Rotterdam

In opdracht van bouwbedrijf Boot leverde en monteerde Trahecon voor de deelprojecten Overture en Overtuin diverse balustrades voor 65 nieuwbouwwoningen. Overmaas bestaat uit drie deelprojecten: Overture, Overtuin en Overmaat. De nieuwbouw woningen zijn gebouwd tussen de Laan op Zuid en de Hilledijk in Rotterdam.

Architecten:
Joke Vos Architecten, JagerJanssen architecten, Laila Ghait Architecten, MASSA bureau voor architectuur

Oplevering: 2019

11 01 2019

Kolping te Nijmegen

Project 16 appartementen Kolping in Nijmegen. Trahecon heeft in opdracht van Hendriks Bouw en Ontwikkeling de hekwerken en frames dit project gerealiseerd.
Onze organisatie graag de uitdaging aan om een fraai project te kunnen verwezenlijken. Daar zijn we trots op!

Bekijk project
Kolping Nijmegen Trahecon
Sancta Maria Noordwijk Trahecon

14 12 2018

Sancta Maria te Noordwijk

In opdracht van VORM realiseerde Trahecon de glazen balustrades voor de 4 appartementengebouwen.

7 12 2018

Z1 Leidsche Rijn Centrum | Utrecht

Het wooncomplex Z1 B@ducated in Leidsche Rijn Centrum, gelegen naast het eerder opgeleverde werk Z2 B@start, bestaat uit 250 appartementen verdeeld over 6 verdiepingen. Trahecon heeft in opdracht van De Vries en Verburg het gebouw stalen trappen en hekwerken geleverd en gemonteerd. In samenwerking met Aldowa zijn deze voorzien van de honinggraat beplating.

Bekijk project
Z1 Leidsche Rijn centrum Utrecht
Z2 Leidsche Rijn Centrum te Utrecht

30 11 2018

Z2 Leidsche Rijn Centrum | Utrecht

Het wooncomplex in Leidsche Rijn Centrum bestaat uit 7 verdiepingen met in totaal 149 appartementen. Trahecon leverde en monteerde de hekwerken.

Opdrachtgever: De Vries en Verburg

Bekijk project

20 11 2018

VAN DORP | ROTTERDAM

Team Trahecon is er trots op mee te hebben gewerkt aan project Van Dorp in Rotterdam in opdracht van Stebru.

Bekijk project
Van Dorp Rotterdam Trahecon

02 11 2018

Een nieuw ambitieniveau.
Een nieuwe huisstijl.

Trahecon uit Waalwijk produceert en monteert hoogwaardige hekwerken, balkonbeglazing, trappen en constructies. Van engineering en productie tot planning en montage, voortdurend streven we ernaar de hoge verwachtingen van onze opdrachtgevers waar te maken en – waar mogelijk – te overtreffen. De waardering voor onze aanpak en het vertrouwen dat opdrachtgevers in ons stellen, sterkt ons in onze groeiambitie. Daar past – zo vinden wij – een nieuwe merkidentiteit bij, inclusief een nieuwe slogan en huisstijl. Eigentijds, kleurrijk en zelfbewust. Trahecon. Samen hogerop.